Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

7 шкіл з Полтавщини стали переможцями проекту «Компола»

7 шкіл з Полтавщини  стали переможцями проекту «Компола».

Оголосили результати еко-освітнього конкурсу “Компола”. Переможцями стали 7 шкіл із Полтавщини. Вони отримають компостери для переробки харчових відходів.

Серед 200 шкіл-переможців – навчальні заклади в усіх куточках України. Зокрема в Полтавській області перемогу отримали 7 шкіл у  Кобеляках, Гадячі, Пирятині, в селищах Козельщина та Чорнухи, а також у селах Тахтаулове та Калайдинці.

За підсумками конкурсу, в якому взяли участь 400 шкіл країни, у 200 будуть установлені компостери для переробки харчових відходів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

 Довідково: “Компола” – це спільний екологічний проект Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства освіти та науки України направлений на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання. У 200 закладах, які відповідатимуть умовам конкурсу, встановлюють компостери для переробки харчових відходів. Ключовим критерієм при відборі шкіл-учасниць буде мотивація, яку школи-учасниці зможуть продемонструвати в креативному завданні, та відповідність технічним вимогам.

Перейти до вмісту