Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У селі Дібрівка на Миргородщині урочисто відкрили спортивний майданчик

1 травня у селі Дібрівка Миргородського району урочисто відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям.

З подією у спортивному житті громади дібрівчан привітали заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, голова Миргородської райдержадміністрації Юрій Коваленко, керівник Миргородської федерації футболу Анатолій Супруненко та Дібрівський сільський голова Ян Квілінський. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Майданчик, загальна вартість якого становить 1 мільйон 400 тисяч гривень, звели за ініціативи Анатолія Ханка, у рамках обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки – основу збудовано за кошти громади та районного бюджету, штучне покриття придбано коштом обласного бюджету.

«На початку 2000-х років перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Іван Близнюк започаткував програму будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Якщо тоді в області будували 4-5 майданчиків на рік, то минулого року їх було зведено 20 і в 2018-му теж плануємо збудувати стільки, – зазначив Анатолій Ханко. – Через депутата обласної ради Ігоря Скляра ми подали свою пропозицію щодо Дібрівки. Залучили сюди обласні, районні кошти, сільського бюджету й, таким чином, отримали гарний майданчик для дітей».

Новий майданчик сприятиме залученню до спорту, зокрема футболу, школярів Дібрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та забезпечить розвиток місцевої футбольної команди «Граніт».

Перейти до вмісту