Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У прокуратурі відбулася робоча зустріч із керівництвом філії Державної установи «Центр пробації»

Сьогодні в. о. прокурора Полтавської області Олександр Легеньковський провів робочу зустріч із начальником філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Олександром Дем’яненком та його заступником Юрієм Величком.
Під час бесіди, обговорили питання організації діяльності новоствореного органу, а також проблеми в роботі, зокрема щодо запобігання вчиненню повторних правопорушень суб’єктами пробації, реалізації пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням тощо.
 
Довідково: Державна установа «Центр пробації» почала діяти з 1 січня 2018 року на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 р.
Відповідно до Положення про Державну установу «Центр пробації», затвердженого наказом Міністра юстиції України 28.12.2017 р., Центр пробації є неприбутковою державною установою, створеною для забезпечення виконання завдань Державної кримінально-виконавчої служби України з питань пробації і безпосереднього спрямування та координації діяльності уповноважених органів з питань пробації, що належать до сфери управління Мін’юсту.
У структурі Центру пробації функціонують уповноважені органи з питань пробації як відокремлені структурні підрозділи (філії).
 
Прес-служба прокуратури Полтавської області
Перейти до вмісту