Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Миргороді триває підготовка до літнього сезону

Про підготовку до літнього сезону в Миргороді днями йшлося на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС, під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки.

На порядку денному обговорили такі питання: запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста в літній період; про стан забезпечення пожежної безпеки об’єктів літнього оздоровлення та відпочинку громадян в тому числі дітей; про забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації в місті Миргороді; про заходи щодо забезпечення протидії пожежам при спалюванні сухої трави, сміття, очерету та іншої сухої рослинності у весняно-літній період. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

За підсумками обговорення кожного питання, комісія ухвалила відповідні рішення та рекомендації. Зокрема, затвердили план заходів з підготовки водних об’єктів та визначили місця масового відпочинку. Також  затвердили Комплексний план заходів щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста в літній період 2018 року та план-графік комісійних перевірок об’єктів, що мають важливе соціальне значення із залученням спеціалістів Держпродспоживслужби та інших причетних служб. Окрім цього, обговорили склад міської комісії для проведення перевірок пришкільних таборів, місць масового відпочинку на водних об’єктах.

Перейти до вмісту