Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді розпочали впровадження механізму енергосервісу

У Миргороді розпочали впровадження механізму енергосервісу. Першою стала загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9 імені І.А. Зубковського Миргородської міської ради – одна з найбільших бюджетних будівель міста.

Впровадження енергосервісу включає такі основні фази – підготовка, закупівля та безпосереднє виконання. 16 лютого 2018 року прийнято рішення виконавчого комітету міської ради “Про закупівлю енергосервісу та затвердження базового рівня споживання теплової енергії”, повідомляють у міській раді.

Базовий рівень споживання теплової енергії визначено як усереднене значення обсягів річного споживання за останні три роки відповідно до бухгалтерських рахунків. Тендерний комітет школи у співпраці з спеціалістами відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменджменту розробили та затвердили тендерну документацію.

На он-лайн платформі публічних закупівель “ProZorro” 6 квітня 2018 року було опубліковано оголошення про початок енергосервісних закупівель, а 7 травня 2018 року відбулося автоматичне розкриття тендерних пропозицій. Від енергосервісних компаній маємо три пропозиції. У кожній із них енергоефективним заходом є впровадження модульного індивідуального теплового пункту із системою погодного регулювання та он-лайн диспетчеризацією.

Зараз тендерний комітет розглядає всі тендерні пропозиції на відповідність вимогам, прописаним в тендерній документації, а сам аукціон розпочнеться 11 червня 2018 року об 11:39 на он-лайн платформі публічних закупівель “ProZorro”.

Перейти до вмісту