Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У мікрорайоні Левада мешканці будинку склали Паспорт безпеки

У мікрорайоні Левада мешканці будинку склали Паспорт безпеки

Концепція проекту «Сусідська варта» полягає у взаємодії мешканців будинків з поліцією при вирішенні проблемних питань, пов’язаних з правопорядком та безпекою. Перший Паспорт безпеки з поліцією і депутатом Подільської районної ради підписали мешканці будинку 3/2 по вул. Чураївни (мікрорайон Левада).

Як пояснила Інспектор патрульної поліції Марина Зінюха, відповідно до проекту, громадяни повинні звертати увагу на всі підозрілі і негативні п одії, що мають місце на їх території (будинку, під’їзду, майданчика тощо) та вчасно інформувати про це поліцію – патрульних або дільничного офіцера, з якими підтримують постійний контакт. Поліція, у свою чергу, сприяє у розв’язанні нагальних проблем у правовому полі.

Причому рішення буде прийматися колегіально, з урахуванням пропозицій громадян і рекомендацій поліцейських. А якщо виникне потреба, будуть клопотати про «втручання» районної влади.

На вул. Чураївни, 3/2 відбувся перший офіційний запуск проекту. До цього роз’яснювальну роботу патрульні поліцейські спільно з дільничними проводили з мешканцями вулиць Мирної, Вороніна та Яківців. А перед тим, як зазначила патрульна поліцейська, були тренінги з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, повідомляє ГУ НП Полтавщини.

Перейти до вмісту