Ви тут:
Спорт Суспільство 

У Києві запустили флешмоб для безкоштовного житла фанатам Ліги чемпіонів

У Києві запустили флешмоб, метою якого є допомогти туристам-уболівальникам на Лізі чемпіонів із безкоштовним житлом у столиці.

Про це пише “Територія”.

«Цей рух почали звичайні кияни, дізнавшись про те, що київські готелі підняли ціни до захмарних саме на дату фіналу. Ми не хочемо, щоб Київ запам’ятали як столицю бариг», — йдеться у заяві.

Кияни почали приєднуватися до акції у соцмережах Facebook, Twitter та Instagram, розміщуючи хештег #FreeKyivCouch4Fans. Вони пропонують уболівальникам безкоштовні кімнати, квартири, частини будинків тощо.

У день фіналу Ліги чемпіонів деякі київські готелі підняли ціни у сто разів, ціни на номери перевалили за 3000 євро
Проте вже стало відомо, що представник лондонської спільноти “Ліверпуля” заявив, що фани планують звернутись до УЄФА через завищені ціни на житло у день проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Про це повідомляє ГромадськеТБ з посиланням на Daily Star Online.

У коментарі виданню представник фанів повідомив, що вболівальники обурені цінами, адже їх намагаються “надурити”. Він додав, що клуб вболівальників звернеться до УЄФА через ситуацію.

“Вони намагаються розорити людей… Я думаю, що УЄФА має щось зробити”, – сказав він.

Офіційний клуб уболівальників “Ліверпуля” заявив, що більшість фанатів “червоних” не будуть залишатись на ночівлю у Києві після матчу.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у Києві 26 травня. В останньому матчі за перемогу змагатимуться «Реал» та «Ліверпуль».

 Читайте також дослідження “Еспресо TV”: Тисячі євро за номер: як київські готелі наживаються на фіналі ЛЧ, – Інфографіка

Перейти до вмісту