Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці водій у стані алкогольного сп’яніння втік з місця ДТП

19 травня, близько 14-ї години, патрулюючи проспектом Л. Українки до інспекторів звернувся громадянин. Зі слів заявника патрульні встановили, що автомобіль ВАЗ-2108 виїжджаючи із другорядної дороги не надав дорогу його транспортному засобу ВАЗ-2107 та допустив зіткнення після чого втік з місця події.

Відпрацьовуючи прилеглу територію патрульні побачили автомобіль ВАЗ-2108 у якого були характерні ознаки участі в ДТП. Інспектори зупинили цей транспортний засіб та з’ясували, що керував ним 28-річний кременчужанин. Під час спілкування із ним полісмени помітили, що він має ознаки алкогольного сп’яніння.
Згідно чинного законодавства, поліцeйські запропонували чоловікові на місці пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою газоаналізатору, на що той погодився.

Результат огляду склав 3,72 проміле, що перевищує допустиму норму (0,2 проміле)у більше ніж 18,5 разів.
Патрульні склали на водія ВАЗ-2108 чотири адмінматеріали за статтями: 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження інших ТЗ), 122-4 (залишення місця ДТП), 126 (керування без відповідних документів) та 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння).

Перейти до вмісту