Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч дорожні служби Кременчука проводять масштабні ремонти міських тротуарів (ФОТО)

Цього року на проведення дорожніх робіт у міському бюджеті передбачено 73 млн гривень, із яких на капітальний ремонт шляхопроводів і тротуарів планують витратити понад 20 млн гривень.
Одним із пріоритетів в роботі є ремонт тротуарів, внутрішньоквартальних доріг і проїздів, доріг другорядного значення.  Варто відмітити, що у Кременчуці  минулого року вперше за останнє 20 –ти річчя провели повну або часткову заміну асфальтобетонного покриття на дорогах і тротуарах  на площі  157  тис. кв. метрів. Прол це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Міський голова Віталій Малецький ставить перед кременчуцькими дорожниками завдання під час ремонту будь-якого об’єкту дорожнього господарства дотримуватися норм технологічного процесу,  не втрачати якість виконання дорожніх робіт, незважаючи на великий обсяг того, що заплановано. 
Народний депутат України Юрій Шаповалов підкреслив, що акцент на проведенні капітальних ремонтів тротуарів поставлено вчасно, бо впродовж багатьох років вони не ремонтувалися. Наразі міська влада не тільки відновлює асфальт на старих ділянках, але й будує нові пішохідні зони. І таку роботу варто продовжувати і надалі.
Перейти до вмісту