Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Скільки грошей у робочих руках Полтави: топ сфер з високою зарплатою

Полтавські водії випереджають у гонці за високою зарплатою інших фахівців. У яких ще сферах сьогодні готові добре платити в Полтаві, і чому блакитні комірці в тренді – відповідають аналітики OLX.

Не секрет, що робочі спеціальності затребувані в Полтавській області, адже Полтава є великим транспортним вузлом України. Аналітики OLX Робота з’ясували, що водії і зварювальники в середньому отримують більше за інших представників робітничих професій. І ті, й інші займають провідні позиції в рейтингу зарплат у Полтаві для масових вакансій.

ТОП-5 найбільш високооплачуваних сфер на OLX Робота і середня зарплата:

  1. Транспорт / логістика – 8 308 грн

  2. Виробництво / енергетика – 7 111 грн

  3. Будівництво – 7 021 грн

  4. Сільське господарство / агробізнес / лісове господарство – 6 998 грн

  5. Роздрібна торгівля / продажі / закупівлі – 5 569 грн

ТОП найпопулярніших вакансій:

  1. Транспорт / логістика: водій, експедитор, вантажник

  2. Виробництво / енергетика: слюсар, зварювальник, різноробочий

  3. Будівництво: підсобник, різноробочий, вантажник

  4. Сільське господарство / агробізнес / лісове господарство: різноробочий, оператор, бензопильщик
    Роздрібна торгівля / продажі / закупівлі: продавець, консультант, торговий представник

Нагадаємо, що раніше був представлений список сфер з найвищими зарплатами в Україні. Серед них робота за кордоном, транспорт, будівництво, виробництво та с / г. Ринок праці України готовий запропонувати водіям середню зарплату у розмірі 12 667 грн, будівельникам – 11 062 грн, а працівникам на заводах – 10 515 грн.

Найвища зарплата для водіїв у Полтавській області – 25 000 грн, в той час як в Україні максимальна пропозиція – 40 000 грн.

Довідка про компанію
OLX – один з найбільших онлайн-бізнесів в Україні. База ресурсу налічує 11,5 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн нових пропозицій. За даними Gemius сервіс є найбільш відвідуваним в країні після Google, Youtube і Facebook. Кожен другий український онлайн-користувач заходить на OLX мінімум раз на місяць.

Сервіс входить в ТОП-10 найбільш відвідуваних торговельних майданчиків світу. А мобільний додаток OLX встановлений на кожному третьому українському смартфоні і займає першу позицію в категорії “Купівлі” для IOS і Android за даними SimilarWeb.

На OLX за рік продається товарів на більш ніж 1 млрд доларів, а це половина річного обороту ринку e-commerce в країні.

Перейти до вмісту