Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники роз’яснили керівникам пришкільних таборів відпочинку вимоги пожежної безпеки

Аби перебування дітей у таборах відпочинку та оздоровлення було безпечним та запам’яталося лише приємними враженнями, рятувальники напередодні відкриття роз’яснюють керівникам основні вимоги та правила пожежної безпеки, наголошують на важливості їх дотримання.

Так, учора в приміщенні Полтавської районної державної адміністрації фахівці Служби порятунку «101» провели нараду з керівниками пришкільних таборів навчальних закладів Полтавського району, а днями раніше, на базі Полтавської школи № 10 ім. В.Г.Короленка подібний захід рятувальники провели і для керівників пришкільних таборів міста Полтава. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Мета нарад – організація літнього оздоровлення дітей, зокрема і проведення необхідних заходів з підготовки і забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Рятувальники роз’яснювали присутнім основні вимоги пожежної безпеки під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей в пришкільних закладах денного перебування, нагадували правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі, розповідали правила використання первинних засобів пожежогасіння та демонстрували принцип роботи вогнегасників. Наостанок, рятувальники вручали тематичні листівки та пам’ятки. Крім того, фахівці ДСНС запрошували відвідати юним відпочивальникам пожежно-технічну виставку та з екскурсією пожежно-рятувальні частини.

Як зазначалося на нарадах, протягом червня в Полтаві працюватиме 46 пришкільких таборів, приблизно така ж кількість і у Полтавському районі. Співробітники Служби порятунку «101» закликали суворо дотримуватися вимог пожежної безпеки та провести необхідні підготовчі заходи у повному обсязі.

Перейти до вмісту