Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині виявили підробки документів на мототранспорт

На Полтавщині виявили підробки документів на мототранспорт

У сервісних центрах МВС в Полтавській області протягом квітня 2018 року спостерігається різке збільшення реєстраційних операцій мототранспорту. Це поціновувачі двоколісних проявили активність, адже знають, що  що за керування незареєстрованим транспортним засобом наступає адміністративна відповідальність.

 На жаль трапляються випадки, коли зареєструвати мопеда чи скутера не вдається, адже на заваді стають виявлені ознаки підробок.

 Прикра історія сталася у Горішніх Плавнях. Громадянин звернувся, аби зареєструвати мопед Viper Active синього кольору 2008 року випуску, але замість свідоцтва про реєстрацію, було складено висновок експертного дослідження, який разом з мопедом були направлені до Кременчуцького відділу поліції №2 ГУНП в Полтавській області. І все тому, що номерне позначення шасі (рами) було змінено шляхом маскування первинного номерного позначення та  нанесенням на нього іншого.

Ще не скоро зможе проїхатися «з вітерцем» на своєму мопеді Honda Dio синього кольору 1995 року випуску і пані, що звернулася для його реєстрації у Гадяцький територіальний сервісний центр МВС № 5345. Старший судовий експерт Полтавського науково- дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України помітив заміну номерного позначення шасі, про що повідомив, для подальшого з’ясування обставин, Гадяцький відділ поліції ГУНП в Полтавській області, повідомляє

Перейти до вмісту