Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині чоловік, якого підозрюють у викраденні мопеду, намагався підкупити поліцейських

Напередодні вихідних до Машівського відділення поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про незаконне заволодіння його мопеда. 

На місце події, а саме до одного із сіл у Машівському районі, прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. Наряд встановив опис мопеда та розпочав його пошуки.

Проведені першочергові заходи дали позитивний результат. Менше, ніж за годину, викраденого двохколісника помітили за декілька кілометрів від місця незаконного заволодіння. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

За кермом мопеда перебував 56-річний полтавець, який не заперечував факт викрадення мопеду, та навіть запропонував поліцейським гроші в сумі 500 гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності. Чоловік уже судимий за наркозлочини та майнові злочини.

Як повідомив начальник Машівського відділення поліції Сергій Пархоменко:

– На пропозицію отримання неправомірної вигоді поліцейські діяли відповідно до вимог Закону, тому зловмисник отримав на таку пропозицію категоричну відмову. За даним фактом відкрито два кримінальних провадження – за статтею 289 (незаконне заволодіння транспортом) та за 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Перейти до вмісту