Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молоді патріоти Кременчука вирушили в триденний похід

У Кременчуці дано старт Першому етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура -2018»). Участь в цьому заході беруть  команди з загальноосвітніх закладів міста.
 
Голова суддівського колективу гри «Сокіл» («Джура -2018») Володимир Теміров наголосив, що цей триденний похід є завершальним етапом тієї роботи, що проводиться в навчальних закладах в рамках шкільної програми. Він побажав своїм вихованцям вдало пройти всі випробування, подолати труднощі, які виникатимуть на різних етапах, фізично загартуватися та чесної перемоги, повідомляють у міській раді.
 
Після всіх вітальних слів перед учасниками міського етапу «Джури» юні гвардійці організували  показові виступи з рукопашного бою з противником і надання медичної допомоги в польових умовах пораненому бійцю.
Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») проходить неподалік позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний». Цього року для її учасників за рахунок коштів міського бюджету організовані 3-х разове гаряче  харчування та підвіз питної води.

 

Перейти до вмісту