Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Міський голова Кременчука зустрівся з представниками офіційних делегацій, які беруть участь у Міжнародному бізнес-форумі

10-11 травня у Кременчуці проходить Міжнародний бізнес-форум «Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом».
Участь у ньому беруть представники державних та місцевих органів влади України, делегації від міст-побратимів, представники посольств, дипломати та підприємці з різних країн.
Сьогодні  міський голова Віталій Малецький зустрівся з представниками офіційних делегацій, які приїхали на форум, серед них: Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської  Республіки в Україні Марюс Януконіс, головний радник з питань врядування проекту ПРОМІС (Канада) Кейді Ворд, кмет общини Свищов (Болгарія) Генчо Генчев,  віце-президент ТПП України Сергій Свисталь, проф. голова МКАС Микола Селівон, міський голова м. Бердянськ Володимир Чепурний  та інші високоповажні особи.
Віталій Малецький зазначив, що Кременчук  завжди радо приймає гостей. А проведення такого  заходу як Міжнародний бізнес-форум «Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом» – це надзвичайно важлива подія для міста.
Керівник міста висловив сподівання, що проведення  цього заходу дасть новий поштовх для встановлення нових економічних, торговельних і культурних зв’язків. Віталій Малецький подякував проекту ПРОМІС (Канада), який є партнером виконавчого комітету Кременчуцької міської ради і допомагає місту впроваджувати в життя багато важливих для Кременчука проектів.
Перейти до вмісту