Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Міністр інфраструктури України перевірив, як будують дороги в Полтавській області (ФОТО, ВІДЕО)

На дорогах державного значення Полтавщини, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг, тривають активні ремонтно-будівельні роботи. Працюють як вітчизняні, так й іноземні підрядники. Об’єкти будівництва проінспектував Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

На автомобільній дорозі державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський на території Хорольського, Великобагачанського, Полтавського районів триває будівництво обходів населених пунктів. Їх споруджує турецька компанія «Онур». Будівництво обходів – частина «Другого Проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху», спільного для Укравтодору і Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

– У рамках цього контракту функцію з технічного нагляду виконує італійська компанія IRD Engineering , яка контролює не лише якість і хід виконання робіт, але й слідкує за всіма матеріалами і виконує сертифікацію робіт, – розповідає директор ДП «Укрдорінвест» Олена Криворучко.

Разом з начальником Служби автодоріг Володимиром Трояновським Мінстр інфраструктури Володимир Омелян перевірив і хід виконання робіт під час реалізації державного інвестпроекту з розвитку автодороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

– З цього року ми бачимо масштабне будівництво, яке не проводилося роками, можливо десятиліття. Особливо це стосується Полтавської області. Я радий, що тут ми маємо результат. І я впевнений, що до кінця цього року буде, що показати людям і що відчути людям, – говорить Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Реалізація першої черги інвестпроекту в активній фазі. Триває зведення штучних споруд – дворівневої транспортної розв’язки та шляхопроводу через залізницю в Кобеляцькому районі.

– Півроку тому ми лише розпочали будівництво. Сьогодні вже будуємо підходи та підпірну стінку на наших об’єктах. Роботи виконують українські компанії, – зазначає начальник Служби автодоріг Полтавщини Володимир Трояновський.

До кінця 2018 року планується введення в експлуатацію дворівневої транспортної розв’язки та шляхопроводу в Кобеляцькому районі.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області

Перейти до вмісту