Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гребінківська пожежна частина відзначила 55 років створення

6 травня 55 років тому була створена пожежно-рятувальна частина в смт Гребінка.

За ці роки вони стали справжньою опорою та надією для місцевого населення – гарантом пожежної та техногенної безпеки. Як тільки десь виникає біда, за першим викликом вогнеборці виїжджають на допомогу. Фаховість, злагодженість та професіоналізм рятувальників, постійне оновлення спеціальної та пожежної техніки, бойового спорядження та обладнання дозволяє вогнеборцям оперативно дістатися до місця виникнення надзвичайної події, швидко ліквідувати наслідки та вчасно надати допомогу постраждалим.

З нагоди 55-ї річниці створення пожежно-рятувальної частини, пройшли урочисті заходи в районному будинку культури. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

На урочистих заходах були присутні заступник начальника ГУ ДСНС України у Полтавській області Ярослав Любецький, Голова обласної всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту В’ячеслав Вишня та керівництво району.

З нагоди святкування, від обласного управління ДСНС Ярослав Любецький передав для підрозділу новітнє аварійно-рятувальне обладнання. Наказом начальника ДСНС області особовому складу присвоєно позачергові спеціальні звання в порядку заохочення та нагороджено почесними грамотами.

Також, В’ячеслав Вишня відзначив нагрудними знаками «За службу державі» колишнього керівника підрозділу, ветерана МВС підполковника внутрішньої служби у відставці  Миколу Коркішка та начальника Гребінківського РС Анатолія Сидоренко.

Для жителів міста поблизу будинку культури рятувальники влаштували показ новітньої техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться на озброєнні підрозділу.

Після урочистих заходів, творчі колективи районного будинку культури привітали ювілярів святковим концертом.

Перейти до вмісту