Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До партнерів Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД приєдналася Щербанівська ОТГ

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та з метою залучення до його реалізації партнерів, 04 травня 2018 року в. о. директора Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Чернова провела робочу зустріч з головою Щербанівської сільської ради Ігорем Проциком.

Під час зустрічі сторони обговорили проблемні питання, з якими громадяни звертаються до сільської ради та домовилися про об`єднання зусиль в напрямку надання мешканцям громади безоплатної правової допомоги.

Саме таким об’єднанням зусиль стало підписання Меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання БВПД та виконавчим комітетом Щербанівської сільської ради. Керівники вищезазначених установ Світлана Чернова та Ігор Процик своїми підписами затвердили домовленості щодо спільної діяльності в сфері підвищення правової свідомості, культури та поінформованості жителів Щербанівської об’єднаної територіальної громади.

Дана подія стала ще одним кроком до ефективної та злагодженої співпраці органів місцевого самоврядування та системи безоплатної правової допомоги. Сторони домовилися про підготовку та реалізацію спільних заходів і проектів, які полегшать вирішення правових питань для місцевих жителів.

«Завдяки такій тісній співпраці правова допомога для мешканців громади стає ближчою і доступнішою, а також відбувається посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад», – повідомила Світлана Чернова.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел.:50-27-22.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.

Перейти до вмісту