Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для дітей Горішніх Плавнів придбали атракціон на воді «Острів скарбів»

16 травня міський голова Дмитро Биков у ході виїзної наради повідомив про придбання першого водного атракціону «Острів скарбів» для дітей віком від 8 до 16 років, який буде розміщено на Дніпрі біля рятувальної станції.

Дмитро Биков зауважив, що атракціон є літнім подарунком юним містянам від Благодійного фонду «Полтавського гірничо-збагачувального комбінату», щоб зробити відпочинок на воді цікавим та різноманітним, повідомляють у міській раді.

«Острів скарбів» – сертифікований атракціон, придбаний у кінці 2017 року в Туреччині, де індустрія розваг розвинена. Його вартість склала 400 тис. грн.

Відповідно до технічних умов атракціону та рекомендацій заводу-виробника «Острів скарбів» необхідно розмістити на глибині 3-4 м, тому в ході експлуатації вимагається обов’язкова присутність рятівника, а відвідувачі повинні вдягати рятівні жилети та дотримуватися правил користування атракціоном та техніки безпеки. Об’єкт буде знаходитися під охороною та в полі зору відеокамери.

На засіданні виконавчого комітету в травні члени виконкому розглянуть та схвалять тарифи на відвідування атракціону та прокат шезлонгів.

Перейти до вмісту