Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вихованців Полтавської школи-інтернат №2 привітали з Великоднем

5 квітня фахівці Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, напередодні великого православного свята Великодня, завітали до спеціалізованої школи –інтернат №2 І –ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки імені Софії Русової».

На cоціально-мистецьку програму «Великодні передзвони» запросили близько 200 вихованців закладу, повідомляють у міській раді.

На початку заходу з привітальним словом звернулася до дітей директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова, яка зазначила важливість цього свята для кожної людини, побажала дітям добра і миру.

Про історію свята Великодня дітям розповів священик Полтавської єпархії отець Миколай, якого запросили на захід. Після розповіді він окропив усіх дітей святою водою.

Усіх присутніх дітей вразили своїм мистецтвом вихованці вокально-хорової студії «Домінус», групи народно-автентичного співу. Свої таланти показали і вихованці Зразкового колективу творчого центру Наталії Май, які вже стали справжніми друзями дітей цього закладу, адже завжди готують для них на свята цікаві музичні дарунки.

Із захопленням, затамувавши подих, діти спостерігали і за вихованками Зразкової циркової студії «Молодість», які вражали всіх неймовірною пластичністю своїх рухів та складністю акробатичних трюків. А ще діти залюбки відгадували загадки та грали у веселі ігри, співали разом з артистами знайомі пісні.

Вихованці школи –інтернат №2 отримали від міської влади солодкі пасочки та повітряні кульки. А вихованці вокально-хорової студії «Домінус» подарували своїм ровесникам цілий ящик цукерок.

Перейти до вмісту