Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Ворскла розгромила луганську Зорю – 3:0

У 27 турі УПЛ Ворскла перемогла Зорю з рахунком 3:0.

Голи: Шарпар, 50, Кулач, 73, Сергійчук, 90+2
Стартові 15 хвилин гри засвідчили, що боротьба в матчі двох претендентів на бронзові нагороди чемпіонату буде відповідною до статусу зустрічі.
Насправді ж за півгодини Іурі з Громовим біля одних воріт, та Коломоєць і Кулач біля інших спромоглися створити щось більш-менш подібне до атак із небезпечним завершенням. Ще одного разу зльоту пробивав Кобахідзе, та куля, що зветься, звалилася з ноги півзахисника.
Зоря здебільшого свого могла досягти після подачі кутових, та Шуст і сам діяв упевнено, і оборону поблизу своїх володінь вишиковував удало. Наприкінці тайму команди обмінялися потенційно забивними моментами.
Сілас сильно пробивав із-за меж карної зони, куля пішла вище “рамки”, а Васін зі штрафного вдарив в руки Луніну.
На старті другого тайму ворскляни вийшли вперед. Шарпар головою скинув на Чеснакова, і капітан з лінії воротарського головою вколотив м’яча до сітки луганських воріт – 0:1
Кілька небезпечних випадів Одразу після голу організували полтавці. А ось 73-я хвилина подарувала вибух позитивних емоцій команді Василя Сачка, коли Пердута віддав на Кулача, а Влад у дотик ногою пробив під дальню штангу – 0:2!
Луганцям нічого не лишалося, як великими силами йти вперед, рятувати гру. Перший удар у площину воріт: це Громов сильним ударом намагався переграти Шуста, та страж воріт перевів кулю на кутовий. 
Перейти до вмісту