Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Українська асоціація районних та обласних рад запрошує на навчання у фахову майстерню

Триває реєстрація учасників фахової майстерні на тему «Медицина», яку заплановано провести 17 квітня в Полтавській обласній раді.

До навчань запрошують представників районних та обласної рад. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Програма навчань передбачає обговорення проблемних питань із зазначеної теми та шляхи їх вирішення. Також аналізуватиметься нормативно-правова база на предмет практичного застосування законів та підзаконних актів. Фахова майстерня проводитиметься в інтерактивній формі, де учасники після презентованої теми, матимуть змогу поставити питання модератору, подискутувати один з одним та обмінятися враженнями.

Зареєструватись на навчання можна за номером телефону: 044-484-05-66 або написавши на адресу електронної скриньку [email protected]. При реєстрації потрібно повідомити прізвище, ім’я, по батькові, назву органу місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.

Захід організовується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Перейти до вмісту