Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці розпочався прийом заявок на участь в родинному святі до Дня матері, Дня сім’ї

13 травня у парку культури та відпочинку «Придніпровський» з нагоди Дня матері та Дня сім`ї відбудеться  святково-розважальна програма «Мій оберіг – моя родина».
Організатори заходууправління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання.
Захід проводиться з метою популяризації сімейного відпочинку, сприяння розвитку творчих здібностей, естетичних смаків та уподобань сімей, стимуляція їх громадської активності, виховання пошани до сімейних цінностей, традицій української родини, української держави.              
Святково-розважальна програма  «Мій оберіг – моя родина»  розпочнеться о 16.00  у  парку культури та відпочинку «Придніпровський», реєстрація учасників – з 15.00 до 15.50.
До участі  у ній запрошують родини з дітьми (незалежно від кількості дітей у родині). Бажаючим необхідно  подати заявку до оргкомітету  не пізніше  12.00 год. 10.05.2018  за адресою: м. Кременчук, площа Перемоги, буд. 2, каб. 523, т. 3-61-67.
Родини, що нададуть заявки пізніше зазначеного терміну, участі у заході взяти не  зможуть.
Всі учасники  отримують дипломи, що засвідчують участь в святково-розважальній програмі «Мій оберіг – моя родина», та подарунки від організатора.
 

 

Перейти до вмісту