Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Бутенках відзначили сміливців, котрі допомогли затримати злочинців

На початку квітня в селі Бутенки Кобеляцького району місцеві жителі спільно із правоохоронцями затримали групу озброєних злочинців, яких підозрюють у скоєнні цілої серії крадіжок. Усі — мешканці Кіровоградської області, один з них уже судимий за майнові злочини. Зараз триває досудове розслідування.

Щоб відзначити сміливців, до Бутенок приїхали голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, депутат Полтавської обласної ради, голова комісії з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій Геннадій Коваленко та начальник Головного управління Національної поліції у Полтавській області Андрій Замахін.

Вони спільно із головою Бутенківської об’єднаної територіальної громади Миколою Скрильником нагородили місцевих жителів та працівників поліції, які, ризикуючи власним життям, взяли участь у затриманні злочинців. Урочистості відбулись в приміщенні сільської ради. Їм вручили відзнаки «Знаки пошани» Головного управління Національної поліції у Полтавській області та Почесні грамоти і нагрудні знаки Полтавської обласної ради.

У свою чергу, голова Бутенківської ОТГ Микола Скрильник повідомив, що ініціюватиме внесення змін до Програми боротьби зі злочинністю, що дозволить преміювати людей, котрі брали участь у затриманні злочинців.

Перейти до вмісту