Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Троє гравців – іноземців “Ворскли” задекларували свої доходи за 2017 рік

1 січня щороку в країні розпочинається кампанія декларування доходів громадян, отриманих у попередньому році. Кількість громадян, які добровільно та своєчасно декларують доходи, дедалі зростає. Наразі кампанія декларування вийшла на фінішну пряму. Тож податківці докладають усіх зусиль, щоб і цього року кількість залучених до декларування громадян збільшилась.

У ході деклараційної кампанії працівники фіскальної служби завітали до футбольного клубу «Ворскла». Троє гравців команди іноземці, які набули статусу резидентів – захисники Ардін Даллку, Андро Гіоргадзе та півзахисник Олександр Кобахідзе відповідно до норм податкового кодексу задекларували свої доходи, отримані протягом 2017 року. Спілкуючись із журналістами Ардін Даллку зазначив: «Я вважаю, що саме публічні люди в першу чергу повинні виконувати обов’язок щодо декларування своїх доходів. Ми, як ніхто, маємо подавати приклад законослухняності та громадянської свідомості». З допомогою фахівців Державної податкової інспекції у м. Полтаві футболісти заповнили декларації та вручили їх податківцям.

У ДФС закликають громадян виконати свій конституційний обов’язок та вчасно задекларувати доходи. Декларація про майновий стан і доходи громадян подається до податкової інспекції за місцем реєстрації. Також Ви маєте можливість задекларувати власні доходи дистанційно за допомогою електронного сервісу «Декларування он-лайн».

Перейти до вмісту