Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

S&P підтвердило ПриватБанку довгостроковий та короткостроковий кредитні рейтинги зі стабільним прогнозом

10 квітня міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило довгостроковий і короткостроковий кредитні рейтинги українського ПАТ КБ «ПриватБанк» на рівні «CCC+/C» зі стабільним прогнозом. Як ідеться в повідомленні агентства, незважаючи на націоналізацію ПриватБанку, його кредитоспроможність залишається стабільною.

Також експерти S&P відзначають поступову реструктуризацію ПриватБанку з того моменту, як він перейшов під контроль держави, зокрема розробку нової стратегії зростання бізнесу, поступове «розчищення» балансу від проблемних активів, а також посилення керівної команди завдяки призначенню нового голови правління та інших досвідчених співробітників, які увійшли до складу правління та наглядової ради банку.

Після підтвердження рейтингів S&P їх було відкликано на прохання банку. У ПриватБанку підтвердили завершення співпраці зі S&P у рамках політики банку з оптимізації витрат, у тому числі й у роботі з рейтинговими агентствами. У ПриватБанку залишаються кредитні рейтинги міжнародних агентств Fitch та Moody’s.

Перейти до вмісту