Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Поліція Полтавщини посилює контроль щодо дотримання Правил дорожнього руху

У зв’язку зі збільшенням транспортного потоку на автомобільних дорогах Полтавщини, а також зростанням кількості пасажирських перевезень у передсвяткові та святкові дні, керівництвом Національної поліції України прийнято рішення про проведення додаткових заходів щодо посилення контролю за дотриманням Правил руху перевізниками та перевірки технічного стану пасажирського транспорту.

З метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, поліція Полтавщини закликає перевізників та водіїв, що працюють на маршрутах, не порушувати чинне законодавство. 

Обов’язковими для пасажироперевізників є  проходження  передрейсового контролю технічного стану автобусів, обов’язкового медичного огляду водіїв,перед рейсового інструктажу, дотримання перевізниками їх режиму праці та відпочинку. Неухильною є справність запасних та аварійних виходів, укомплектованість засобами протипожежної безпеки.

Нагадуємо про недопущення керування будь-яким транспортом у стані сп`яніння, фактів незаконного переобладнання автобусів, встановлення додаткових місць для сидіння, балонів для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки.

Пам’ятайте, що транспортні засоби являють собою джерело підвищеної небезпеки! Під час руху враховуйте всі ризики та стан дорожнього покриття. Закликаємо не порушувати Правил дорожнього руху, дотримуватись правил перевезення пасажирів і пам’ятати, що будь-яке найдрібніше правопорушення на дорогах може призвести до найскладніших наслідків. Цінуйте своє життя та життя інших людей, – йдеться у повідомленні поліції Полтавщини.

Перейти до вмісту