Ви тут:
Суспільство Україна 

Одним з перших питань у вівторок Верховна Рада розгляне питання про скасування е-декларування для громадських активістів? – Парубій

Голова Верховної Ради України на початку Погоджувальної ради привітав християн східного обряду з Вербною неділею, а християн західного обряду – з Великоднем, які вони відзначили у неділю, 1 квітня, і побажав усім єдності, мирного неба і перемоги.

Андрій Парубій повідомив, що він сьогодні отримав і підписав постанови про комплекс невідкладних заходів щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності Російської Федерації за збройну агресію проти України за №5463 і про Заяву Верховної Ради України стосовно невизнання Україною легітимності виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України – Автономній Республіці Крим та місті Севастополь за №8168-1.Про це йдеться у повідомленні на сайті ВР України.

Також Парубій зазначив, що у постанові є звернення до міжнародних партнерів з проханням зайняти таку ж принципову позицію стосовно невизнання виборів президента Російської Федерації.

Говорячи про порядок денний на цей тиждень, головуючий нагадав, що минулого тижня на нараді було узгоджено, що першими питаннями порядку денного будуть питання, які стосуються скасування е-декларування для громадських активістів і членів наглядових рад.

Перейти до вмісту