Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині виявили підробні документи на авто

На Полтавщині виявили підробні документи на авто

Не з жартів розпочався квітень для двох автовласників, що хотіли здійснити перереєстрацію транспортного засобу.

Житель Шишацького району, що користується автомобілем Opel Vectra 1998 року на підставі довіреності звернувся у територіальний сервісний центр № 5341, для його подальшої перереєстрації так само, як і мешканець Кобеляцького району, що керує автомобілем Daewoo Lanos 2008 року випуску (і теж –   за довіреністю).

       В обох випадках – старшим судовим експертом Полтавського державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України   було встановлено, що у свідоцтві про реєстрацію транспортних засобів є ознаки зміни первинного змісту персональних даних. А в останньому авто – ще й ідентифікаційне номерне позначення кузова піддавалося зміні не в умовах заводу-виробника, шляхом вварювання в номерну деталь фрагменту номера іншого автомобіля.

   Вилучені свідоцтва про реєстрацію, довіреності,  номерні знаки та й самі автомобілі, для подальшого з’ясування обставин, були направлені до Полтавського райвідділу поліції.

      

Загалом, по області протягом березня було виявлено 12 автомобілів з ознаками втручання у номерне позначення агрегатних складових частин та 3 автомобілі, що перебувають в розшуку.

 

04.04.2018                  Прес-служба РСЦ МВС в Полтавській області

Перейти до вмісту