Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині тривають районні змагання Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

20 квітня 9 команд з навчальних закладів Полтавського району змагалися у районному етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, а днем раніше стали відомі імена переможців полтавського міського етапу та найкращої команди з Хорольського району.

Учасники команд з різних закладів освіти змагалися у конкурсних епізодах: «Візитка», «Безпечна прогулянка», «Влучний ствольщик», «Рятування потопаючого», «Плакат соціальної реклами» та інших. Під час виступів школярі продемонстрували вокальні, хореографічні та художні здібності, а також знання з правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС України в Полтавській області.

Виступи команд були веселі, яскраві, наповнені тонким гумором та крім цього, несли в собі багаж життєво важливих знань. Кожна команда ДЮП намагалася якнайкраще донести до глядачів основи знань, вмінь та навичок, що можуть допомогти людині уникнути у повсякденному житті лиха, яке несе у собі пожежа чи будь-яка інша надзвичайна подія.

Отже, за підсумками змагань, набравши найбільшу кількість балів, перші місця вибороли: команда «Young rescuer» з Розсошенської гімназії Полтавського району, команда «SPARK» Покровськобагачанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольського району та команда «Палаючі серця» Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24.

Від організаторів, переможці конкурсів отримали кубки, грамоти та приємні подарунки.

Перейти до вмісту