Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліцейські затримали “гастролерів” з сусідньої області

Під час переслідування затримано трьох мешканців Кіровоградської області, що втікали від правоохоронців на автомобілі.

Поліцейські оперативно вийшли спрацювали завдяки пильності місцевих мешканців та вчасному повідомленню на телефон «102», повідомляють у поліції.

Вночі до чергової частини Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району місцеві мешканці виявили у кюветі біля дороги декілька підозрілих речей, схожих на викрадені.

Поряд із речами були декілька невідомих чоловіків, які, побачивши місцевих, почали тікати. На виїзді із села чоловіки сіли до автомобіля марки «Mitsubishi» та втекли із застосуванням транспортного засобу.

Зупинити вказаний автомобіль вдалося під ранок патрульним сектору реагування Кобеляцького відділу на автомобільній дорозі Кременчук – Полтава, – розповів начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін. – Усередині знаходилося троє чоловіків, яких ми підозрюємо у скоєнні ряду крадіжок на території Кобеляцького району. Усі – мешканці Кіровоградської області, один з них уже судимий за майнові злочини. В автомобілі, окрім викрадених речей, поліцейські знайшли зброю та речовину, схожу на наркотичну. Чоловіків затримано у порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у скоєнні грабежу. Особисто дякую жителям Кобеляччини за проявлену пильність та допомогу в затриманні злочинної групи. 

Нині перевіряється причетність зловмисників до інших злочинів на території Полтавської області. Триває досудове розслідування.

Перейти до вмісту