Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Кременчужан запрошують на благодійний пробіг

22 квітня у день фіналу XIII акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Кременчуці  відбудеться благодійний пробіг, учасники якого долучаться до збору коштів на придбання діагностичного обладнання для дітей з вадами слуху.
Старт пробігу о 12.10, реєстрація з 11.00 до 11.30. Благодійний внесок від однієї особи – від 10 грн.  Переможців пробігу визначати не будуть, але для учасників підготували приємні сюрпризи.
За словами  регіонального представника Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Світлани Пищити, учасники пробігу отримають наліпки зі своїм унікальним номером, а перші 600 зареєстрованих –  талончики  на молочно продукцію фірми «Данон». Солодкі подарунки учасникам акції підготувала і торгова марка «Лукас».
Цьогорічною родзинкою заходу стане те, що  після завершення пробігу  о 13.00 на літній сцені парку культури та відпочинку «Придніпровський» за номерами учасників буде розіграно 9  дорого вартісних призів. Якщо номер лота співпаде з номером учасника пробігу – він отримає подарунок від організаторів заходу.

 

Перейти до вмісту