Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

З 2 по 22 квітня на Полтавщині проходитиме ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» «Почуй світ!»

З 2 по 22 квітня на Полтавщині проходитиме ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» «Почуй світ!»

У всіх регіонах України у період із 2 по 22 квітня проходитиме Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» «Почуй світ!». Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Її основна мета – збір коштів для дітей з вадами слуху для придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області.

Акція відбуватиметься тринадцятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 31923461,42 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3181399,87 грн., завдяки яким закуплено й передано дитячим обласним лікарням у безоплатне користування медичне обладнання для діагностики і лікування зору.

Минулого року Полтавська область увійшла у десятку лідерів за результатом збору коштів у період проведення акції «Я хочу бачити життя» – 123442,71 грн. На зібрані в області кошти було придбано й передано в міську дитячу клінічну лікарню сучасне медичне обладнання, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні, а саме:

  • щільову лампу LS-3 (1 шт.);
  • стіл для щільової лампи (1 шт.);
  • апарат для динамічної офтальмохромотерапії «Радуга» (2 шт.);
  • макулостимулятор (1 шт.).

Реквізити для перерахування благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Полтавської області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання». Партнером акції (з 2 по 22 квітня 2018 року) є ПАТ «КредоБанк», через мережу якого перерахування коштів здійснюється без комісії.

За додатковою інформацією звертатись до Наталії Удовиченко, обласного представника ВБФ «Серце до серця» та координатора акції в Полтавській області ([email protected]).

Більше інформації про благодійну акцію: http://sercedoserca.com.ua/ua/novini/pochuite-vsi-z-2-po-22-kvitnja.htm.

Більше про нас: http://sercedoserca.com.ua[email protected], (093)6053020.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»

Перейти до вмісту