Ви тут:

Учора в Кременчуці патрульні зупинили двох нетверезих водіїв

Учора в Кременчуці патрульні зупинили двох нетверезих водіїв

1 березня, близько 16-ї години, патрульні поліцейські побачили транспортний засіб ВАЗ-21011, який порушив Правила дорожнього руху, а саме не пропустив пішоходів на нерегульованому пішохідному переході.

Інспектори зупинили цей автомобіль та з’ясували, що керував ним 33-річний кременчужанин. Спілкуючись із водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився поїхати до медзакладу, де результат огляду склав – 1,7 проміле алкоголю.
Від патрульних водій ВАЗу отримав 2 адмінматеріали: за частиною 1 статті 122 (ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) та статтею 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння).

Ще одного водія із ознаками алкогольного сп’яніння зупинили сьогодні вночі на вулиці Академіка Герасимовича. Чоловік керував автомобілем Honda Accord. Від проходження огляду на стан сп’яніння він відмовився.
Однак, відповідно до законодавства в разі відмови водія від проведення огляду в лікувальному закладі, поліцейський складає протокол про адміністративне правопорушення, у якому зазначає ознаки сп’яніння водія і його дії щодо ухилення від огляду.
Тож, водій Honda отримав протокол за статтею 130 КУпАП.

Перейти до вмісту