Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві визначили переможців фінальної гри обласного огляду-конкурсу команд КВН

16 березня у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді (ОЦЕВУМ), грою п’яти команд завершився XXIII обласний огляд-конкурс команд КВН закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Після чотирьох зональних ігор, у яких змагалися 26 команд, та відбіркової гри до фіналу потрапили команди: «Бонжур» Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей, «Дідова фазенда» Козельщинського БДЮТ, «Кадри» Лубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, «Близкие люди» Горішньоплавнівської СЗОШ І-ІІІ ст. №3 імені В.О.Нижниченка, «Сашины детки» Полтавського РБДЮТ при Розсошенській гімназії.

Традиційно до початку гри відбулося засідання обласного методичного об’єднання керівників команд КВН. У ході засідання члени зонального журі Костянтин Васильєв та Юрій Хоміч зробили детальний аналіз проведення ігор цього року, а також разом з чудовим КВН-щиком і автором, багаторічним тренером команд КВН й команд «Ліги Сміху» Костянтином Костюкевичем у формі «живого діалогу» надали керівникам команд корисні рекомендації на майбутнє, повідомляють у Департаменті освіти.


Фінальна гра складалася з п’яти конкурсів («Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс», «Конкурс однієї пісні» та «Домашнє завдання») і тривала майже 3 години, однак атмосфера у переповненій залі ОЦЕВУМ була настільки «гарячою» та позитивною, що час сплинув непомітно.
Спеціальним гостем фіналу була команда з наймолодших учасників – «КіПіШ» з Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості, яка вже у перший рік свого існування продемонструвала досить високий рівень підготовки та виконавської майстерності.

За підсумками гри чемпіонське звання другий рік поспіль виборола команда «Бонжур» з Шишак (29,6 бала), друге місце – за командою «Дідова фазенда» з Козельщини (28,0 балів), третє – «Близкие люди» з Горішніх Плавнів (26,8 бала). Команди «Кадри» і «Сашины детки» отримали дипломи лауреатів огляду-конкурсу, набравши відповідно 25,6 та 24,8 бала.

 

Перейти до вмісту