Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відкрили фотовиставку “Поліція в дії. Гендерна рівність”

29 березня, відбулося офіційне відкриття фотовиставки «Поліція в дії. Гендерна рівність», яке стало кульмінацією співпраці.

Після перегляду світлин із життя та роботи полтавських патрульних, відбувся брифінг між поліцейськими та юними журналістами із Teen Press WOA Poltava.

Протягом чотирьох місяців програма ПОЛІС та центр Вікно в Америку об’єднували патрульних поліцейських і мешканців міста. Кожна зустріч не була схожа на іншу та збирала все більше охочих поспілкуватися.

Завітати на фотовиставку можна до кінця квітня у приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П.Котляревського, кімната 409, 4 поверх.

Для довідки: програма «ПОЛіС» (поліція та спільнота) створена за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Міністерством Внутрішніх Справ України.

Ідея цього проекту – об’єднати зусилля поліції і громади, вчитися не бути байдужими та приймати превентивні міри, а також налагодження співпраці між поліцією і тими, кого вона захищає.

Перейти до вмісту