Ви тут:
кримінал Полтавщина Суспільство 

У Миргороді “на гарячому” затримали наркоділка

Працівники управління протидії наркозлочинності під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області припинили злочинну діяльність 35-річного мешканця Миргорода, який виготовляв та продавав речовину, схожу на опій ацетильований. Затримали чоловіка «на гарячому», коли він намагався збути шприц із наркозасобом 37-річному знайомому.

У ході проведення обшуку поліцейські вилучили у раніше вже судимого фігуранта наркотичні речовини, посуд із залишками наркотику та приладдя для його виготовлення, декілька десятків SIM-карток, грошові кошти та чорнові записи. Повідомляють полтавські правоохоронці.

35-річного мешканця Миргорода затримали у порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України.

Крім того, працівники поліції встановлюють канали надходження та збуту наркосировини, а також наявність спільників у фігуранта.

Нині триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів, скоєні повторно.

Чинне законодавство за подібні дії передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Перейти до вмісту