Ви тут:
PROвсе Суспільство 

ТОП-10 надихаючих цитат від Тіни Кароль

ТОП-10 надихаючих цитат від Тіни Кароль

Нещодавно Тіна Кароль презентувала нову стрічку “Інтонації”, у якій поділилася багатьма подробицями особистого життя. Так, співачка зізналася, що мріє народити ще одну дитину і що в “її човник інколи сідають пасажири”. Ось десять цитат Тіни Кароль, які надихають.

1. Пізнати свої інтонації – те ж саме, що пізнати себе. Потрібно почати любити себе, свою роботу, тіло та життя.

2. Смерть зумовлена часом. Але ми вже говорили, що часу не існує, а, отже, смерті в кохання не існує.

3. Моя самотність – моє натхнення. Щастя не буває багато. Ти щасливий у професії, але нещасний у коханні. Інколи це можна об’єднати.


4. Червона помада приховує сльози в очах. Це яскравий акцент та відволікаючий маневр, який допомагає сховати печаль і тугу. Ця помада стала символом жіночності, символом: “Я все ще”.

5. Я черпаю свою сексуальну енергетику в самотності. Я не витрачаю її ментально і фізично. І всю свою пристрасть я віддаю на сцені, де відчуваю збудження.

6. Справжня Тіна Кароль – це Тетяна Ліберман, працьовита, вразлива й цілеспрямована студентка з музичного училища імені Глієра. Вона давно зрозуміла, що самотужки повинна досягти успіху в житті.

7. Темно. Трохи світла. Тиша. І нікого. Це ідеальний стан. Ідеальний вечір. Аскетичність – це мій спосіб життя. Коло моїх друзів не збільшується, навпаки, звужується. Це погано.


8. Самотність переслідуватиме, навіть якщо я вийду заміж. Ти не можеш нічого з цим зробити. Не можеш перестати писати SMS на старий номер чи писати на свою ж пошту. Коли ти перестанеш почуватися самотньою? Для мене це запитання схоже на смикання за косички.

9. Я не люблю багатих чоловіків, зовнішній пафос. Це нерозумно, це самообман, це в нікуди. Я ще ніколи не зустрічала багатого аскета. Мені подобається спілкуватися з простими хлопцями, в яких немає грошей на маршрутку, на метро або на машину. У них більше правди. Але я за них плачу. Ось це я ненавиджу – що мені доводиться платити.

10. Співачка всередині мене – моя душа, головною місією якої є віддавати. І саме Тетяна Ліберман продюсує цю особистіть.

Інтонації Тіни Кароль: 

Джерело: 1+1

Перейти до вмісту