Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Профільна комісія розглянула виконання обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки

Сьогодні, під головуванням Олександра Алексюка, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

У засіданні взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Товстий, депутати обласної ради: Іван Близнюк, Владислав Мостовенко, Олексій Порохня, Олег Сазонов, Ігор Скляр, Валерій Калюжний, Валерій Чечель, заступник керівника апарату-керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Черкас, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради, журналісти. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Депутати розглянули виконання обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки. Як поінформував заступник начальника Управління — начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Михайло Габор, за рахунок обласного бюджету збудовано 20 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, виплачено винагороди спортсменам області, проведено обласну спартакіаду серед допризивної молоді, облаштовано роздягальні багатофункціональних спортивних майданчиків, проведено інші заходи.

Комісія  підтримала зміни та доповнення до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки,   до обласної Програми  оздоровлення та відпочинку дітей на 2015-2019 роки, обласної Програми реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2016-2019 роки.

У ході засідання, депутати також підтримали проект рішення «Про заснування премій Полтавської обласної ради», погодили Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2018 рік та розглянули  звернення до комісії.

 

 

 

Перейти до вмісту