Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Проблемні питання аудиту та обмін досвідом – в центрі уваги всеукраїнського семінару працівників ДФС у Полтаві

Проблемні питання аудиту та обмін досвідом – в центрі уваги всеукраїнського семінару працівників ДФС у Полтаві

У Полтаві відбулася семінар-нарада з питань роботи підрозділів аудиту з представниками підрозділів аудиту всіх регіонів України за участі директора Департаменту аудиту ДФС України Наталії Рубан, начальника ГУ ДФС у Полтавській області Сергія Садового та його заступника Дмитра Коротюка, заступників начальників ГУ в областях, які здійснюють керівництво даним напрямком роботи, керівників цих підрозділів.

Підбиваючи підсумки діяльності аудиту за 2017 рік та визначаючи стратегічні завдання на 2018 рік директор Департаменту аудиту ДФС України Наталія Рубан зазначила: «Головним питанням на сьогодні є якість аудиту, якість документування. Все інше – це наслідки, за якими нас оцінюють».

«Полтава не випадково була обрана місцем проведення наради, адже ще з часів створення податкової системи Полтавщина була, є і буде житницею по наповненню бюджету. Вона завжди займала вищі місця в рейтингу серед інших регіонів» – зазначив начальник ГУ ДФС у Полтавській області Сергій Садовий.

У ході семінар-наради йшлося про зміни в організації контрольно-перевірочної роботи, обговорено питання якості проведення перевірок та оформлення їх результатів (як з точки зору змін у методології, так і з урахуванням судової практики).

Учасники зібрання мали змогу обмінятися досвідом щодо діяльності підрозділів аудиту в обласних ГУ за різними напрямками контролю. Також в ході дискусії було обговорено практичні питання щодо вирішення існуючих проблем та на конкретних прикладах презентовано шляхи їх вирішення.

ГУ ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту