Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Представників ОТГ Полтавщини навчали проектному менеджменту для ДФРР

Представників ОТГ Полтавщини навчали проектному менеджменту для ДФРР

Сьогодні у Полтавській ОДА розпочався дводенний тренінг з підготовки проектів до Державного фонду регіонального розвитку для представників ОТГ області. Захід організовано Департаментом економічного розвитку Полтавської ОДА у співпраці з українсько-канадським проектом “Партнерство для розвитку міст” ПРОМІС.

Такий тренінг проводять вже втретє з метою підвищення якості підготовки проектних заявок громад та підвищення обізнаності щодо використання інструментів ДФРР серед безпосередніх виконавців проекту.

Протягом двох днів, спільно з міжнародним експертом з регіонального розвитку Василем Кашевським, учасники розглянуть нормативно-правову базу щодо роботи з ДФРР інструментарієм та особливості підготовки елементів проекту, а саме: визначення проблем, оцінки потреб, постановку мети, опис заходів та план їх виконання, а також бюджетування за проектом.

Після опрацювання порядку підготовки, подання, оцінки та впровадження ДФРР проектів, директор Департаменту Інна Іщенко з лектором вручать сертифікати учасникам про успішне проходження тренінгу.

Перейти до вмісту