Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавцям пропонують намалювати, яким вони бачать майбутнє Прирічкового парку

Цього тижня у Полтаві стартував конкурс малюнку «Прирічковий парк – парк моєї мрії». Жителям міста та району пропонують зобразити, яким вони бачать парк на Леваді, та отримати за це подарунки. Обмежень у віці учасників та стилі робіт немає.

26 березня розпочався прийом малюнків, присвячених Прирічковому парку. Обов’язкова умова конкурсу – зобразити красу парку та потенціал його розвитку.

«Цей конкурс проводиться для популяризації парку, але також він покаже, яким його уявляють діти, молодь. Цікаво, яким саме мешканці хочуть бачити цей парк, як він може розвиватися», – зазначає менеджерка проектів «Cіті Лаб» Ірина Садовнікова.

Після завершення прийому робіт усі малюнки будуть розміщені на сторінці Прирічкового парку в Facebook. Переможця визначатимуть шляхом підрахунку лайків під кожним з них. «Збір» лайків триватиме з 16 до 27 квітня. Вікових обмежень для учасників немає. Конкурс проводиться у трьох категоріях: молодша (до 8 років), середня (8-12 років) та старша (від 13 років). У кожній з них буде визначено по три переможці, котрі отримають цікаві та корисні подарунки.

Організатором конкурсу виступила ініціативна група громадських організації: «Полтавська платформа», «Нова Полтава» та «Cіті Лаб».

Прийом робіт триває до 13 квітня включно. Подати малюнки на конкурс можна в офісі ГО «Нова Полтава» за адресою вул. Котляревського, 6 у будні з 9.00 до 18.00. При цьому потрібно буде вказати ім’я, вік автора та контакти. У разі виникнення додаткових запитань, можна звертатися до організаторів: [email protected].

Наталія Норіцина

Перейти до вмісту