Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

«Полтававодоканал» ліквідовує проблему низького тиску води по вулиці Кондратенка, 9 (ВІДЕО)

«Полтававодоканал» ліквідовує проблему низького тиску води по вулиці Кондратенка, 9 (ВІДЕО)

На початку тижня полтавці, які мешкають по вул. Кондратенка, 9 повідомили про низький тиск води. Наразі спеціалісти працюють над ліквідацією проблеми.

У понеділок мешканці верхніх поверхів будинку по вулиці Кондратенка, 9 повідомили «Полтававодоканал» про низький тиск води.

Працівники встановили прихований витік води. Після погодження з іншими комунальними службами, комунікації яких можуть проходити поряд під землею, на місці аварії бригада спеціалістів почала розкопки. Для швидшої ліквідації, «водоканалівці» працюють весь світловий день, попри складні погодні умови.  

Причиною витоку стало пошкодження трубопроводу діаметром 150  мм, який прокладений на глибині більше двох метрів ще в середині минулого сторіччя.

Мешканці цього і прилеглих будинків найближчим часом можуть тимчасово відчути слабку подачу води.  Проблему обіцяють ліквідувати найближчим часом.

«Полтававодоканал» вибачається перед споживачами за тимчасові незручності і дякує мешканцям за подання заявки. Завдяки такій співпраці, фахівцям легше виявити витоки води, проблеми з каналізацією і відкриті люки. Адже такі випадки призводять до нанесення збитків для підприємства і громади.

Спеціалісти також просять оперативно повідомляти про будь-які проблеми, пов’язані з водопостачанням і водовідведенням та дотичні, працівникам служби.

Зробити це цілодобово можна за телефонами: (0532) 56-96-00, (050) 49-55-700, (098) 16-55-700.

Перейти до вмісту