Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Перемогу у конкурсі «Міс УМСА-2018» здобула Тамара Лохматова

20 березня в глядацькій залі Полтавського міського Будинку культури відбувся конкурс краси «Міс УМСА-2018», який вкотре був благодійним. Захід організований за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

У конкурсі взяли участь 9 учасниць. Дівчата продемонстрували свої різнобічні таланти, феєричні перевтілення та цікаві візитки. Красуні приміряли на себе образи героїнь культових фільмів. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Дійство оцінювало вельмишановне журі на чолі з ректором академії Вячеславом Жданом. Під час заходу всім присутнім дарували свої пісні Махсун Будаков, Владислав Кіч, Наталія Сорока та інша талановита молодь академії.

Тож, перемогу в конкурсі та почесне звання «Міс УМСА-2018», корону та приз глядяцьких симпатій здобула Тамара Лохматова. Титул «Перша віце-міс” та “Міс артистичність” отримала Ульяна Какуліді, «Друга Віце-Міс» та “Міс Оригінальність” – Катерина Горобець, «Міс Креативність» – Ірина Бутиріна; «Міс Конгеніальність» – Марія Павленко, «Міс Ніжність» – Тетяна Ткаченко-Радогуз, «Міс Грація» – Жауахір Азуз, «Міс Харизматичність» – Аліна Федорова, «Міс Кмітливість» – Діана Кулай.

Всі дівчата отримали подарунки від організаторів та партнерів проекту.

Зусиллями студентів та викладачів ВДНЗУ «УМСА» вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень, які були направлені на лікування студента 2 курсу академії Ярослава Муренка.

Перейти до вмісту