Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцькі нацгвардійці відтепер відпочиватимуть у сучасній народознавчій світлиці (ВІДЕО)

Сьогодні у військовій частині 3059 Національної гвардії України після капітального ремонту відкрилася народознавча світлиця. Ремонт здійснювався за рахунок заводу технічного вуглецю.
Це не перша подібна допомога заводчан військовослужбовцям. До цього було відремонтовано спальний корпус, приміщення їдальні, повідомляють у міській раді.
Як зазначає директор ПАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» В’ячеслав Яворський, керівництво заводу, трудовий колектив добре розуміють, що спокій і мир у державі забезпечується відважними українськими військовослужбовцями, в тому числі і нацгвардійцями. І тому обов’язок кожного допомагати нашим військовим, хто чим зможе. Він запевнив, що завод і надалі допомагатиме нацгвардійцям.
Міський голова Віталій Малецький подякував керівництву заводу, працівникам за підтримку даної військової частини. Він зазначив, що дуже добре, що у Кременчуці спільними зусиллями створюється належні умови для  військовослужбовців національної гвардії України, адже саме ці військові стоять на сторожі миру і спокою не тільки міста Кременчука, але й України вцілому, гідно несуть службу в зоні АТО, мужньо протистоять ворогу.
Командир військової частини 3059 Олександр Аленін, подякував керівництву  міста та наголосив, що відтепер у частині створені належні умови не тільки для проходження служби, але й для відпочинку.

Перейти до вмісту