Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Комунальні служби Кременчука готові до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов, що очікуються найближчими днями

Комунальні служби Кременчука готові до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов, що очікуються найближчими днями

У разі необхідності всі комунальні та оперативні служби міста коригуватимуть свої дії відповідно до раніше відпрацьованих схем взаємодії.  

На цьому було наголошено на засіданні штабу, проведено заступником міського голови Валерієм Декусаром із керівництвом управління житлово-комунального господарства, комунальних підприємств, комунальних і рятувальних служб, повідомляють у міській раді.
За інформацією  директора КП «КАТП – 1628» Сергія Шияна, наразі 31 спецавтомобіль автотранспортного підприємства готовий до прибирання снігу. Із загальної кількості техніки 11 транспортних одиниць пристосовані для проведення посипальних робіт.  Сергій Шиян нагадав, щоб одночасним прибиранням охопити територію всього міста,  на автотранспортному підприємстві розроблено 8 транспортних маршрутів. Довжина одного маршруту складає 22 км, приблизний час його прибирання – 1 година.  Окрім того, в резерві КАТП є 385 т солі та 285 т соляно-піщаної суміші.
КП «Благоустрій Кременчука» на балансі має 2 автомобілі «КрАЗ» та 24 одиниці тракторної техніки.  На підприємстві сформовано 8  бригад, які будуть прибирати від снігу зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи та допомагатимуть ШРБУ на розчистці об’єктів липневої каналізації.
Щодо готовності управляючих компаній до ліквідації наслідків негоди, то їх керівники  зазначили, що у разі необхідності двірники працюватимуть у штатному режимі і в вихідні дні.  
Заступник міського голови Валерій Декусар наголосив на тому, що під час погіршення погодних умов  в управлінні  житлово-комунального господарства та на підприємствах мають бути організовані чергування спеціалістів, які здійснюватимуть комунікації між службами.

Перейти до вмісту