Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

ДТП у Кременчуці: нетверезий водій отримав 2 протоколи та постанову

ДТП у Кременчуці: нетверезий водій отримав 2 протоколи та постанову

Керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння є однією із найпоширеніших причин дорожньо-транспортних пригод. Така ДТП трапилась вчора на проспекті Лесі Українки, близько 17-ї години.

65-річний водій автомобіля Citroen Berllingo не врахував дорожньої обстановки на витримав безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення із автомобілем Hyundai Elantra, внаслідок чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Під час встановлення обставин ДТП патрульні помітили, що кермувальник Citroen має ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і огляд у медичному закладі – 1,87 проміле алкоголю.

На водія інспектори склали три адміністративні матеріали за статтями: 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ чи іншого майна), 126 (керування без відповідних документів) та 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння).

Загалом, з початку березня патрульні поліцейські склали 38 протоколів на водіїв, що керували транспортом маючи ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Перейти до вмісту