Ви тут:
Спорт Суспільство 

Боксер Василь Ломаченко підтвердив, що 12 травня проведе поєдинок з Хорхе Лінаресом

Боксер Василь Ломаченко підтвердив, що 12 травня проведе поєдинок з Хорхе Лінаресом

Чемпіон світу з боксу у другій напівлегкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко 12 травня зустрінеться у поєдинку з володарем титулу у легкій вазі за версією WBA венесуельцем Хорхе Лінаресом. Про це Василь Ломаченко повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Василь Ломаченко підтвердив інформацію стосовно свого наступного суперника в рингу, з яким він зустрінеться 12 травня цього року. Ним стане венесуельський боксер-професіонал, чемпіон світу в напівлегкій, другій напівлегкій і легкій вагових категоріях Хорхе Лінарес”, – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше промоутер Ломаченка Егіс Клімас повідомляв, що 12 травня українець проведе бій в театрі Madison Square Garden у Нью-Йорку. Його можливими суперниками називали Лінареса і Бельтрана.

У свою чергу, чемпіон світу з боксу у легкій вазі за версією WBA Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) заявив, що за будь-яку ціну хоче провести бій проти володаря титулу WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (10-1, 8 КО). Джерело: zik.ua

Перейти до вмісту