Ви тут:
Культура Суспільство 

“Антитіла” підкорюють польські радіостанції

“Антитіла” підкорюють польські радіостанції

Відомий гурт “Антитіла” підготував пісню для польської аудиторії. Tańcz – варіант хіта “Танцюй”, який записаний польською мовою. Нова пісня Tańcz вже потрапила в ротацію однієї з найпопулярніших польських радіостанцій Radio TOK FM. Вперше пісня “Танцюй” була представлена ​​в Україні в 2016 році, повідомляє ukraineartnews.com.

“Пісня “Tańcz” є першим синглом з майбутнього міні-альбому, який буде повністю польською мовою. Ця композиція дуже урбаністична і спочатку присвячувалася Києву, але потім ми зрозуміли, що не потрібно робити посвячення якомусь конкретному місту, бо це гімн будь-якому мегаполісу, як Київ, Варшава, Берлін, Токіо”, – розповів Тарас.

Текст пісні польською мовою створив Тарас Тополя спільно з відомим польським журналістом Гжегожем Стех (Grzegorz Stech). Запис пісні відбувався на варшавській студії Media Studio, яка належить Петру Ханцевич (Piotr “Dziki” Chancewicz), одному з найвідоміших в Польщі музичних рок-продюсерів, який безпосередньо був залучений у створення синглу.

З польської сторони над треком працював Олесь Кальмук (Oles Kalmuk), а з української сторони до роботи приклалися Євген Москаленко (JaMo) і Дмитро “Dimitris” Ільяшенко.

Перейти до вмісту