Ви тут:
PROвсе Суспільство 

6 причин, чому ви дратуєте оточуючих, не усвідомлюючи цього

Перше враження про людину часто буває оманливим, а призводять до цього особливості нашого характеру.

Ми живемо в світі, де від першого враження залежить багато чого. Часто нас оцінюють і засуджують люди, які навіть не знають нашого імені, тому дуже важливо зрозуміти як нас сприймають оточуючі.

Це зовсім не означає, що ви повинні підлаштовувати своє життя під образ, спроектований колективною свідомістю оточуючих, або ж намагатися справити перше позитивне враження. Ми – ті, хто ми є, і часто не схожі на тих, ким нас бачать, пише сайт Отож.

Часто людей, які відштовхують своєю поведінкою, оточуючі вважають занадто черствими або грубими. Ця загальна думка не дає побачити справжнє добре обличчя людини, яка часто ховається за грубою оболонкою.

Звичайно, ці риси особистості можуть вводити в оману, але якщо придивитися прискіпливіше, то можна віднайти уважну і турботливу люду, якої нам так не вистачало.

Ви завжди говорите правду

Чесність – основна риса вашої особистості. Люди знають, що якщо вже ви щось пообіцяли, то неодмінно зробите це.

Ви мудрі не по роках

У вас незвичайні способи мислення і пізнання нового. Ви обмірковуєте все від А і до Я. Найчастіше ви набагато випереджаєте у висновках своїх однолітків, за що вони вас і недолюблюють.

Ви здатні на нестандартні рішення задач

Ваш розум не зашорений, ви не зациклюєтесь на традиційних варіантах вирішення проблем. Ваша мета – їх рішення, а яким воно буде не так уже й важливо.

Ви нетерпимі до релігій і моралізаторства

Відкритість вашого розуму веде до того, що ви не терпите людей, охоче судите про інших за власними шаблонами і стереотипами. Ви як мінімум відмовляєтеся вислуховувати їх викривальні промови, а то і прямо говорите, що ви про них думаєте.

Ви завжди відкриті до нових ідей і досвіду

Ви завжди готові дізнатися щось нове, випробувати ці знання на практиці. Ви здатні добитися успіху способами, які більшості людей навіть не прийдуть в голову. Часом це їх дратує, так як ваші здібності виводять їх із зони комфорту.

Ви не в захваті від порожніх розмов

Пуста балаканина, м’яко кажучи, вас виводить з рівноваги. Найбільше вам не подобається те, що за її допомоги у вас намагаються забрати час і енергію, які можна було б витратити на щось по-справжньому цікаве. Щоб ви отримали задоволення від розмови, вона повинна бути інформативною та цікавою.

Перейти до вмісту